Afsprakencentrum Medewerker

HOOFDKANTOOR ROOSENDAAL

Ben jij communicatief vaardig, nauwkeurig en ben je graag in contact met de klant? Kom werken op de afdeling planning bij Buitenhof Tuinmeubelen. Wij zijn namelijk op zoek naar medewerkers voor ons afsprakencentrum. Als medewerker van ons afsprakencentrum plan jij afspraken in met de klant om de gekochte producten te leveren.

Wie zijn wij?

BuitenHof Tuinmeubelen is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van mooie tuinmeubelen en onderscheidend in het voeren van eigen trendsettende en exclusieve labels in de markt. Met de hoofdvestiging in Roosendaal wordt er samen met ongeveer 300 medewerkers flink aan de weg getimmerd. Wij groeien hard! Binnen ons Buitenhof heerst een open bedrijfscultuur waarin ruimte is voor de ontwikkeling en groei van goede medewerkers.

Onder de Primavera Groep vallen de 31 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België, met daarnaast webshops in Nederland, België en Duitsland. Naast de detailhandel is de groep actief als internationale groothandel onder de naam Life Outdoor Living over de gehele wereld en onder Spring Outdoor in de Benelux.

Wat zit er nog meer in jouw takenpakket?

Als medewerker van ons afsprakencentrum begint jouw dat natuurlijk met een kopje koffie. Jij weet dat jij vandaag weer een hoop klanten blij gaat maken dus pakt snel jouw eerste bellijst. Jij ziet jouw eerste klant, checkt snel in het systeem of de order compleet is en kijkt welke data mogelijk zijn om te leveren. Jij belt de klant en plant de afspraak in. Nadat je hebt opgehangen verwerk jij de afspraak in het systeem. Zo werk jij je lijst af. Tijdens de lunch klets je bij met je collega’s over het weekend. De dag vliegt voorbij.

Wat zoeken wij in jou?

Wij zoeken iemand die klant- en servicegericht is en snel kan schakelen in een dynamische omgeving. Je bent duidelijk in je communicatie en denkt altijd in oplossingen. Daarnaast ben jij nauwkeurig en maak jij systemen gauw eigen. Je bent een echte teamplayer die een positieve sfeer in het team belangrijk vindt.

 • Fulltime of parttime beschikbaar
 • In het hoogseizoen beschikbaar op zaterdagen
 • MBO4 werk/denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Ervaring met SAP is een pré

Wat krijg je van ons?

 • Een passend salaris.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenplan, korting op de zorgverzekering en reiskostenvergoeding van €0,21 per km.
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband. Wel beloven dat je weer terugkomt!
 • Een informele sfeer binnen een hecht, gezellig en jong team.
 • Lunch samen met je collega’s in onze grote en gezellige kantine.
 • Het mag weer! Leuke activiteiten zoals personeelsfeesten en teamuitjes.
 • Een interessante personeelskorting vanaf een vast dienstverband.
 • Heb jij ambities om jezelf te blijven ontwikkelen? Ook dat is mogelijk bij Buitenhof! Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Interesse?

Interesse? Stuur dan nu je CV en motivatie naar solliciteren@buitenhoftuinmeubelen.nl of klik op onderstaande button en solliciteer direct! Misschien zien we je snel!

We zien ook graag een portfolio tegemoet bij de sollicitatie! 

d

Enthousiast over deze vacature? Deel de pagina met andere via:
d