Interview Redouan

Redouan, Medewerker IT

Hoe ben je begonnen bij Buitenhof Tuinmeubelen?

Ik ben eerst via mijn stage vijf jaar geleden begonnen. Na mijn stage ben ik er blijven werken omdat het mij erg goed beviel. Ik paste ook goed in het team. Nadat ik drie weken fulltime had gewerkt in de zomervakantie had ik een gesprek met mijn stagebegeleider. Mede door dit gesprek heb ik mijn opleiding omgezet van voltijd naar deeltijd zodat ik naast mijn school kon blijven werken bij BuitenHof. Ik vind het fijn dat er meegedacht wordt vanuit de werkgever over mijn toekomst.

Hoe zou je de sfeer omschrijven op je werkplek?

Er hangt een gezellige en hechte sfeer die ervoor zorgt dat lange dagen net iets minder lang aanvoelen.

Hoe zou je de dagelijkse taken omschrijven?

Nu is het vooral het inrichten van SAP (een systeem voor de nieuwe website). De webshop bijhouden doe ik ook dagelijks.

Beschrijf in een paar korte zinnen wat Buitenhof Tuinmeubelen voor jou betekent?

Buitenhof Tuinmeubelen denkt mee met jouw persoonlijke groei en jouw groei binnen het bedrijf.

Waarom zou iemand volgens jou bij BuitenHof Tuinmeubelen moeten gaan werken?

Op andere plekken waar ik gewerkt heb merkte ik dat ik niet meer dan een nummer was. Dat is bij BuitenHof Tuinmeubelen heel anders. Hier zijn korte lijnen en je kan iedereen aan spreken. De verschillende teams en afdelingen hebben nauw contact met elkaar en zijn erg betrokken. Op de werkvloer merk je echt dat het een familiebedrijf is.

Herken jij het BuitenHof DNA?

Doorzetter: zie ik dagelijks terugkomen. Als een team een deadline heeft dan werken ze samen door totdat het doel bereikt is.

Aandacht: Op de IT-afdeling krijg ik dagelijks veel vragen en problemen toegestuurd die direct met een klant te maken hebben. Dan werk je toch iets sneller en harder zodat je het probleem van de klant zo snel mogelijk kan oplossen. Deze mentaliteit heerst door het gehele bedrijf.