HR Adviseur 

HOOFDKANTOOR ROOSENDAAL

Als HR Adviseur ben je het aanspreekpunt voor medewerkers, managers en het HR team over o.a. CAO, ziekteverzuim en arbeidsrechtelijke vraagstukken en breng je advies uit aan de HR Manager. Je kent het Arbeidsrecht en de wet- en regelgeving en hoe je dit toepast in beleid en praktijk.

Waar kom je te werken?

Onder de Primavera Groep vallen de 28 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België, met daarnaast webshops in Nederland, België en Duitsland. Naast de detailhandel is de groep actief als internationale groothandel onder de naam Life Outdoor Living over de gehele wereld.

We zijn gespecialiseerd in tuinmeubelen en onderscheidend in het voeren van eigen trendsettende en exclusieve labels in de markt. Met de hoofdvestiging in Roosendaal wordt er samen met ongeveer 350 medewerkers flink aan de weg getimmerd. Wij groeien hard en hebben mooie ambities! Binnen onze organisatie heerst een open bedrijfscultuur waarin ruimte is voor de ontwikkeling en groei.

Wie zoeken wij?

Als persoon ben je energiek en beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Maar je kunt je ook zeker doortastend en resultaatgericht opstellen. In deze functie is discretie en nauwkeurigheid vanzelfsprekend.

.

Taken en verantwoordelijkheden:

In deze rol binnen de Primavera Groep wordt je mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze HR afdeling. Je gaat vol enthousiasme en actief aan de slag met het opzetten en uitrollen van diverse HR projecten. Hierbij valt te denken aan o.a. het actualiseren van het personeelshandboek 2023 en het opzetten van een nieuw functiehuis inclusief loongebouw. Je hierin vastbijten en vervolgens het beleid uitrollen en opvolgen is waar je energie van krijgt. Hierbij bied je ondersteuning over arbeidsvoorwaarden, wettelijke en CAO wijzigingen inclusief ziekteverzuim en vitaliteit. Bij afwezigheid van de HR Administratief medewerkster pak jij de operationele taken over.

Je komt te werken in een gezellig en gedreven HR team waar je je snel thuis zult voelen! Met een groot DC, 28 winkels in de Benelux, een hoofdkantoor en een internationale groothandel ligt er altijd een uitdaging voor HR en is het nooit saai. Onze organisatie heeft ambitieuze groeiambities en zit volop in transitie. Dit betekent een mooie uitdaging voor HR, samen bouwen aan professionalisering met behoudt van onze betrokken medewerkers. We rekenen hierin op jouw integriteit en veerkracht.

Functie eisen:

Als persoon ben je energiek en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Maar je kunt je ook zeker doortastend en resultaatgericht opstellen. In deze functie is discretie en nauwkeurigheid vanzelfsprekend. Je bent van nature een doorzetter en houdt ervan dat binnen HR alles (juridisch) getoetst en goed vastgelegd is.

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding gericht op het HR vakgebied,
 • Relevante werkervaring binnen een profit organisatie,
 • Minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar,
 • Kennis van het Nederlandse arbeidsrecht, Wet verbetering Poortwachter etc.
 • Kennis van het Belgische
 • Competenties; analytisch, samenwerken, besluitvaardigheid, verantwoordelijkheid, adviseren en organiseren.

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende en verantwoordelijke baan binnen een groeiende en informele organisatie.
 • Passend salaris o.b.v. ervaring, kennis en kunde
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenplan, korting op de zorgverzekering en reiskostenvergoeding van €0,19 per km.
 • Laptop en telefoon.
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband. Wel beloven dat je weer terugkomt.
 • Een informele sfeer binnen een hecht en gezellig team.
 • Het mag weer! Leuke activiteiten zoals personeelsfeesten en teamuitjes.
 • Een interessante personeelskorting vanaf een vast dienstverband.
 • Heb jij ambities om jezelf te blijven ontwikkelen? Ook dat is mogelijk bij Buitenhof! Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Interesse?

Interesse? Stuur dan nu je CV en motivatie naar solliciteren@buitenhoftuinmeubelen.nl of klik op onderstaande button en solliciteer direct! Misschien zien we je snel!
d

Enthousiast over deze vacature? Deel de pagina met andere via:
d