Magazijn Roosendaal

Borchwerf 35, 4704 RG Roosendaal

Alle leveringen worden gedaan vanaf ons magazijn in Roosendaal. In het hoogseizoen wordt er in twee ploegen diensten gewerkt om de goederenstroom van inkomende containers met meubelen en uitgaande leveringen te kunnen beheersen. Deze is ten opzichte van het laag seizoen enorm. De eerste wagens die naar onze klanten rijden worden al om 6.00 uur geladen. Ook pakkettenpost met onderdelen worden gestuurd vanuit het magazijn. Je kunt bij ons terecht voor een baan voor langere tijd met kans op een vast dienstverband. Ook een leuke baan voor tijdens jouw studie of na examens is mogelijk.

Flexibel inzetbaar

Van maart t/m september werk je in ploegendienst.

Centraal magazijn

 Het magazijn bestaat uit 30.000m2 waar al onze artikelen staan opgeslagen.

Goed salaris

Een marktcomform salaris inclusief pensioenplan.

Bekijk de vacatures van magazijn Roosendaal

Administratief Medewerker Werkplaats

Bezorger

Expeditie medewerker

Orderpicker EPT

Spuiter

Teamleider Magazijn

Meewerkend Voorman

Inkomende Goederen

C-Chauffeur

Heftruckchauffeur

medewerkers-magazijn

Logistieke toppers

In het magazijn werk je als logistieke topper in een hecht team. Door de verschillende functies in het magazijn doe je werk wat het beste bij je past. Wij zijn op zoek naar logistieke medewerkers voor zowel expeditie, heftruck als orderpick werkzaamheden!

Bezorging

Als bezorger lever je de bestelde tuinmeubelen af bij onze klanten in Nederland en België en net over de grens in Duitsland. Samen met jouw collega’s belaad je in de vroege ochtend de juiste artikelen voor jouw route. Eenmaal bij de klant aangekomen zet je de tuinmeubelen op de juiste plek. Wanneer dit gewenst is, monteer je de meubels ook. Tijdens deze functie ben je servicegericht en het visitekaartje van het bedrijf.

BuitenHof ambassadeurs

“There is a friendly atmosphere and you can feel that it is a family company. In the last years the company has grown much and if you do good work you can grow with the company.”
Thomasz

“De veelzijdigheid van het werk in combinatie met het contact met mijn collega’s biedt mij veel voldoening. Mijn collega’s voelen als familie.”
Jeffrey – Expeditie medewerker

“Ik zoek continue naar verbetering en wanneer ik dan een idee werkelijkheid zie worden dan geeft mij dit voldoening! Er hangt ook een gezellige werksfeer.“
Eefke – Logistiek medewerkster