Teamleider Bezorgers

Als teamleider bezorging stuur, coach en ondersteun je het bezorgteam. Weet je wat het inhoudt om als bezorger de klanten te woord te staan en ben je klaar voor de volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als teamleider bezorger bij Buitenhof Tuinmeubelen ben jij ons visitekaartje bij je bezorgteam en daarmee voor de klant aan huis.

Wie zijn wij?

Onder de Primavera Groep vallen de 28 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België, met daarnaast webshops in Nederland, België en Duitsland. Naast de detailhandel is de groep ook actief als internationale groothandel onder de naam LIFE Outdoor Living over de hele wereld.

BuitenHof Tuinmeubelen is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van mooie tuinmeubelen en onderscheidend in het voeren van eigen trendsettende en exclusieve labels in de markt. Met het hoofdkantoor en distributiecentrum in Roosendaal en de verkopers in onze 28 filialen wordt er samen met ongeveer 400 medewerkers flink aan de weg getimmerd. Wij groeien hard! Binnen onze organisatie heerst een open bedrijfscultuur waarin ruimte is voor de ontwikkeling en groei van goede medewerkers.

Wat zijn jouw taken?

Als Teamleider Bezorging geef je leiding aan de afdeling bezorgers van de Primavera Group. Jij zorgt ervoor dat de bezorgers op tijd vertrekken vanuit kantoor en de tuinmeubelen op tijd en volgens organisatie standaarden bij de klant/winkel geleverd worden. Je informeert je team als er ontwikkelingen zijn die invloed hebben op het bezorgen. Wanneer zich problemen voordoen, schakel je snel en zorg je voor een passende oplossing. Je staat als eerste aanspreekpunt voor het team als er onduidelijkheden zijn. Tevens draag je bij aan een gemotiveerde sfeer binnen de afdeling.

Wat zit er nog meer in jouw takenpakket?

 • Het aansturen en opleiden van het bezorgteam.
 • Signaleren van problemen van o.a. kwaliteit, producten of medewerkers waardoor het servicelevel hinder ondervind. Hier proactief en oplossingsgericht mee omgaan.
 • Zorgdragen voor onderhoud e.d. van de bezorg bakwagens van het bedrijf.
 • Vraagbaak voor het bezorgteam en voor andere afdelingen.
 • Bijhouden van de mailafhandeling en administratie.

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste teamplayer en zorgt voor een optimale ondersteuning van onze bezorgers. Een hands on mentaliteit, stress bestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit is wat we zoeken in jou. Organiseren en plannen gaat je natuurlijk af, net als het goed kunnen samenwerken in een leuk en informeel team. Je kunt tegen een stootje, maar houdt ook van humor op zijn tijd. Uiteindelijk is een tevreden klant altijd je doel!

Wat bieden wij?

 • Een passend salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenplan, korting op de zorgverzekering en reiskostenvergoeding van €0,21 per km.
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband. Wel beloven dat je weer terugkomt!
 • Een gezellig, hardwerkend en hecht team.
 • Een interessante personeelskorting vanaf een vast dienstverband.
 • Ben je op de gezonde toer? In het hoofdseizoen wordt er dagelijks vers fruit bezorgd. Toch liever snacken? Dan komen er in het seizoen verschillende foodtrucks langs.
 • Het mag weer! Leuke activiteiten zoals personeelsfeesten en teamuitjes.
 • Heb jij ambities om jezelf te blijven ontwikkelen? Ook dat is mogelijk bij Buitenhof! Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Interesse?

Interesse? Stuur dan nu je CV en motivatie naar solliciteren@buitenhoftuinmeubelen.nl of klik op onderstaande button en solliciteer direct! Misschien zien we je snel!
d

Enthousiast over deze vacature? Deel de pagina met andere via:
d