Heftruckchauffeur

MAGAZIJN ROOSENDAAL

Op zoek naar een afwisselende baan waarbij je fysiek bezig bent? Wij zijn op zoek naar een heftruckchauffeur die ons enthousiaste team komt versterken in Roosendaal.

Wie zijn wij?

BuitenHof Tuinmeubelen is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van mooie tuinmeubelen en onderscheidend in het voeren van eigen trendsettende en exclusieve labels in de markt. Met de hoofdvestiging in Roosendaal wordt er samen met ongeveer 300 medewerkers flink aan de weg getimmerd. Wij groeien hard! Binnen ons Buitenhof heerst een open bedrijfscultuur waarin ruimte is voor de ontwikkeling en groei van goede medewerkers.

Onder de Primavera Groep vallen de 31 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België, met daarnaast webshops in Nederland, België en Duitsland. Naast de detailhandel is de groep actief als internationale groothandel onder de naam Life Outdoor Living over de gehele wereld en onder Spring Outdoor in de Benelux.

Hoe ziet een dag eruit?

Jij begint je ochtend natuurlijk bij het koffiezetapparaat. Na een lekkere bak koffie ga je naar het magazijn waar de muziek aan staat en jij kan beginnen aan je dag. Samen met jouw team bespreek je de werkzaamheden voor die dag. Het wordt een drukke dag, dus je kan gelijk aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor het picken van de juiste meubelen uit het magazijn. Ook help je om de tuinmeubelen verzendklaar te maken, zet je de meubels klaar en help je met het laden en lossen van de vrachtwagens die op weg gaan naar de klanten. Tijdens je pauze speel je nog een potje pool of dart met je collega’s en de dag is alweer bijna voorbij!

heftruckchauffeur

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kandidaat met een gezonde aanpakmentaliteit en die zich goed staande kan houden in ene logistiek centrum. Je werkt prettig in teamverband samen met respect voor materiaal en product. Verder is het van belang dat je flexibel bent ingesteld.

Competenties: 

  • Anticiperen 
  • Betrokken 
  • Energiek 
  • Gedreven

Functie eisen:

  • Minimaal mbo werk- en -denkniveau
  • Flexibel inzetbaar, van maart t/m augustus werk je in ploegendienst
  • Je wilt spierballen en houdt van fysiek werk

Wat bieden wij?

  • Het behalen van je heftruckcertificaat
  • Een hecht en gezellig team
  • Ruimte en kansen om je te ontwikkelen

Interesse?

Interesse? Stuur dan nu je CV en motivatie naar solliciteren@buitenhoftuinmeubelen.nl of klik op onderstaande button en solliciteer direct! Misschien zien we je snel!
d

Enthousiast over deze vacature? Deel de pagina met andere via:
d