De geschiedenis

OVER ONS

Van origine zijn we een Bredaas familiebedrijf opgericht in 1986. Onder de Primavera Groep vallen de 25 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België, met daarnaast webshops in Nederland, België en Duitsland. Naast de detailhandel is de groep actief als internationale groothandel onder de naam Life Outdoor Living over de gehele wereld en onder Spring Outdoor in de Benelux.

We zijn gespecialiseerd in tuinmeubelen en onderscheidend in het voeren van eigen trendsettende en exclusieve labels in de markt. Met de hoofdvestiging in Roosendaal wordt er samen met ongeveer 250 medewerkers flink aan de weg getimmerd. Wij groeien hard! Binnen dit familiebedrijf heerst een open bedrijfscultuur waarin ruimte is voor de ontwikkeling en groei van goede medewerkers.

We beheren de gehele keten van ontwerp en productie van de tuinmeubelen bij externe leveranciers in het Verre Oosten, tot aan de levering tot in de tuin bij de consument, met de daarbij horende aftersales. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze concurrenten in binnen en buitenland.

Wie past er goed bij onze organisatie en bevat het juiste DNA?

Een harde werker met een no-nonsense instelling die iedere dag met passie aan het werk gaat. Sociaal en gedreven, we doen het bij Buitenhof samen! Samen voor elkaar, de organisatie maar altijd met ons grootste doel; een tevreden klant! We voelen ons allemaal ondernemers op welke afdeling we ook werken en werken bij ons gezonde en snel groeiende organisatie is altijd een uitdaging. Zoals gezegd groeien we hard en daardoor veranderen functies wel eens en kan jouw persoonlijke ontwikkeling snel gaan. We spotten graag talent binnen de organisatie en waar wij groeien, mag jij meegroeien! 

D

Doorzetter; we zetten door, opgeven is geen optie en willen de beste zijn!

N

Nuchter/ No-Nonsense; door nuchter en met beide benen op de grond te blijven maken we samen grote stappen

A

Aandacht; op de allereerste plaats voor onze klant en uiteraard ook voor onze medewerkers. Je mag je ontwikkelen en daar helpen we je bij.       

Geschiedenis tijdlijn

Buitenhof Tuinmeubelen

1986

Oprichting van het familiebedrijf

 

 

 

1998

Bedrijfsnaam gewijzigd naar Garden Life Style

 

 

2009

Opening van de 5e winkel: Waddinxveen

 

 

2010

Volledig eigen label in onze winkels

2012 & 2013

Winnaar Award Beste Tuinmeubel winkelketen 

 

2012

Opening 10e winkel in Venlo

2013

Kantoorverhuizing naar Roosendaal: Van 4.000m2 naar 30.000m2

2015

Opening van de 15e winkel in Geel

2019

Opening van de 20e winkel in Naarden

2020

Lancering nieuw ERP systeem en nieuwe website

2021

Opening 25e winkel in Tielt-Winge