Taco, Bezorger

Hoe ben je begonnen bij Buitenhof Tuinmeubelen?

Ik ben hier vorig jaar via een uitzendbureau binnen gekomen. Ik kwam de vacature toevallig tegen en die sprak mij direct aan. Ik kon gelijk aan de slag!

Beschrijf in een paar korte zinnen wat Buitenhof Tuinmeubelen voor jou betekent?

Goed bedrijf, goede werksfeer en  fijne collega’s zowel in de wagen als op kantoor.

Waar haal je de meeste voldoening uit tijdens je werk?

Tijdens het werk krijg ik veel voldoening wanneer de klant een glimlach op zijn/haar gezicht heeft nadat ik een bezorging heb afgeleverd.

Waarom zou iemand volgens jou bij buitenhof tuinmeubelen moeten gaan werken?       

Er hangt een leuk sfeer, de collegialiteit en je komt nog eens ergens! Door het werk kom ik op veel plekken in Nederland en België.

Hoe zou je de sfeer omschrijven op je werkplek?

De sfeer is goed, fijn en integer. Als je problemen hebt kun je bij je leidinggevenden terecht die hier echt aandacht voor hebben. Je weet dat er een luisterend oor aanwezig is.

Hoe zou je de dagelijkse taken omschrijven?

Ik kom ’s ochtends aan op de zaak en dan ga ik de lading controleren en inladen. Daarna vertrek je naar de klanten. Bij de klanten zorg je dat alles netjes uitgepakt wordt en dat de klant tevreden is. Aan het eind van de dag ruim je het afval op, tank je de wagen en zorg je dat de wagen netjes is.

Herken jij het Buitenhof DNA?

Ik herken het in mijzelf en mijn collega’s. Doorzetter en aandacht zijn van toepassing bij het zorgen dat de klant tevreden is. Ik heb ook aandacht voor het product, zodat ik de klanten juist kan adviseren. Al mijn collega’s zijn nuchter van karakter.

Buitenhof Tuinmeubelen DNA

Doorzetter; we zetten door, opgeven is geen optie en willen de beste zijn!

Nuchter/ No Nonsens; door nuchter en met beide benen op de grond te blijven maken we samen grote stappen

Aandacht; op de allereerste plaats voor onze klant en uiteraard ook voor onze medewerkers. Je mag je ontwikkelen en daar helpen we je bij.

.